"WATER: a WAy To Earth Rescuers" eTwinning Projesi

Kuruculuğunu Kurumumuz öğretmeni Sakine Rüzgar'ın yaptığı "WATER: a WAy To Earth Rescuers" isimli su ve iklim değisikliği konulu uluslararası eTwinning projesi faaliyetlerini yine Sakine Rüzgar öğretmenimizin  öncülük ettiği "STEAM" atölyesi öğrencilerinin dahil olduğu  olduğu muhteşem etkinliklerle devam ediyor. Proje, su ve iklim degişikliği çerçevesinde gerçekleştirilecek disiplinler arası çeşitli faaliyetlerden ve STEAM etkinliklerinden oluşmaktadır.

 Proje katılımcıları :Türkiye,İtalya, İspanya,Azerbeycan,Arnavutluk ve Romanya olmak üzere  6 farklı ülkeden 7'si BİLSEM olan 15 kurumdandır

Projenin etkinlikleri kapsamında "Alper Arıkan,Hakan Mert Durmuş,Kaan Vatansever,Demir Karslıkaya, Ege Topal, Umut Arda babat"isimli öğrencilerimiz online olarak  tüm roje ortaklarına " Göl"konulu  sunumu büyük bir başarıyla İngilizce olarak yaparak Türk ve yabancı ortaklar tarafından takdir kazanmışlardır.

Kendilerinine okulumuz adına göstermiş oldukları  büyük özveri ve başarı için kendilerini tebrik eder baarılarının devamını dileriz.

 Proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları https://water-awaytoearthrescuers.blogspot.com/ bağlantısından takip edebilirsiniz. Öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

21.12.2021 266


21-12-202121-12-202121-12-2021

İLETİŞİM

Adres:
Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad. No32 Bahçelievler/İstanbul 31, 31E, 98B İETT Otobüs ve Şirinevler Kuleli Yenibosna Minibüs Hatları ile ulaşım sağlanabilir


Telefon
(212) 552 5272


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın