Hüseyin Hilmi AKALIN - Merkez Müdürü - Uzman Öğretmen

1979 Adana doğumluyum. İlk-Orta ve Lise eğitimimi Adanada Tamamladım. Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi ESEF İşletme Öğretmenliği Bölümünde 2002 yılında bitirdim. 2002 Yılında Güngören 50. Yıl Ahmet Merter İlköğretim Okulunda Ticaret Öğretmeni olarak öğretmenlik mesleğime başladım. Teknoloji ve Tasarım Dersinin yürülüğe girmesi ile 21 günlük formatörlük eğitiminden sonra Teknoloji ve Tasarım Dersi Güngören Formatörlüğü yaptım.2007 Yılında Bahçelievler Kemal Hasoğlu İlköğretim Okulunda Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak atandım. 2013 Yılında Bahçelievler İTO Bilim ve Sanat Merkezine Robot Öğretmeni olarak atandım. Öğrencilerim ile katıldığımız robot yarışmalarında çeşitli dereceler elde ettik. 2015 Yılında aynı okula müdür yardımcısı olarak atandım. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılında Başakşehir Bilsemde kurucu müdür olarak görev yaptım. Başakşehir Bilsemi eğitime hazır hale getirdikten sonra Bahçelievler İTO Bilseme Müdür olarak görevlendirildim. Başakşehir ve Bahçelievler İlçelerinde Robotik alanında hizmetiçi eğitimler verdim. 2017 Yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetim Yüksek lisans programını bitirdim. Özel Yeteneklilerle ilgili Sempozyum ve panellere eğitmen ve konuşmacı olarak katıldım. Bilim ve Sanat Merkezleri Robotik Çalıştayında Eğitim Yönetici, Rehberlik ve İngilizce Çalıştaylarında Koordinatör olarak görev yaptım. Evli ve 2 Çocuk babasıyım.