Öğretmenimiz Melike Şule Yıldız'ın Koordinatörlüğünde More Than Math eTwinning Projesi

Okulumuz Matematik öğretmenlerinden Melike Şule Yıldız'ın koordinatörlüğünde More Than Math eTwinning Projesi Öyg1-22 öğrencileri ile yürütülmektedir. Matematiğin diğer bilimlerle ilişkilendirilerek yapılan etkinliklerin yer aldığı projede Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Fransa, Yunanistan, Ürdün, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya ve Türkiye'den toplam 24 ortak okul bulunmaktadır. Bu sayede öğrenciler dersi günlük hayatla ilişkilendirebilecek, teknolojik araçları kullanarak öğrenebilecek, sorgulayıp keşfedebilecek ve 21. yy becerilerini geliştirebileceklerdir.

26.04.2022 426

26-04-2022