Türkiye Zekâ Ligi Dünya Finali Sınavlarını Tamamladık

Öğrencilerin yaratıcı akıl ve zeka sorularıyla tüm dünyada akıl oyunlarına ilgisi olan öğrencilerle yarıştığı, yarışırken düşünce becerilerini geliştirdiği ve uluslararası arenada okul takımı ve bireysel olarak kendilerine yer edindiği, akıl oyunlarını sevdiren bir organizasyon olan Türkiye Zeka Ligi Dünya Finali Sınavlarını başarıyla tamamladık.

Bu eğitim öğretim yılında merkezimizde, ulusal-uluslararası toplam 20 sınav uygulaması gerçekleştirilmiştir.

Koordinasyonu sağlayan öğretmenlerimiz Özge Temel Kumru'ya, Yasemin Yağcı'ya ve sınavlarda gözetmen olarak görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

27.04.2024 50

27-04-202427-04-2024

Adres:
Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad. No32 Bahçelievler/İstanbul 31, 31E, 98B İETT Otobüs ve Şirinevler Kuleli Yenibosna Minibüs Hatları ile ulaşım sağlanabilir